Tjenester

Som arrangør av lokale og internasjonale idrettsarrangementer i Nord-Norge i over 10 år, har vi utviklet kompetanse i hele verdikjeden fra konseptutvikling og planlegging til gjennomføring og evaluering.

Denne ekspertisen er spesielt basert på et nært samarbeid med Amaury Sport Organization (A.S.O.), verdensledende innen organisering av arrangementer utenfor stadion: Tour de France, Paris Marathon, Dakar Rally, og så videre.

Logistikk og utleie

Suksessen til en sports- eller kulturbegivenhet, uansett størrelse eller kompleksitet, avhenger først og fremst av kvaliteten på den logistiske organisasjonen.

Vår erfaring som arrangør har gitt oss muligheten til å utvikle sterk kompetanse innen operativ styring av arrangementer. Vi eier et komplett sett med strukturer (barrierer, buer, etc.) , og har et stort nettverk av tjenesteleverandører i Nord-Norge og Norge som vil garantere det beste nivået av organisering, sikkerhet og profesjonalitet for dine arrangementer.

Vårt team er tillgjenglige for utleie av strukturer, assistanse i planleggingen av ditt arrangement eller støtte under gjennomføring.

Logistikk og utleie
Prosjektledelse

Prosjektledelse

Mulighetsanalyser, prosjektpresentasjoner, identifisering av suksessfaktorer, utarbeidelse av forretningsplaner og identifisering av interessenter er de grunnleggende trinnene i å realisere enhver ide.

Når grunnlaget er lagt og prosjektet er lansert, mobiliseres en rekke ferdigheter for å levere prosjektet: logistikk, kommunikasjon, salg og partnerskap, budsjettoppfølging, intern planlegging, ledelse av eksterne interessenter og noen ganger TV-produksjon, er alle områder som bidrar til suksess og verdiskaping av et arrangement.

Hvert prosjekt er unikt og har ulike målsettinger, og vi ønsker å gjøre våre erfaringer og profesjonalitet tilgjengelig for realisering av dine prosjekter.

For å høre mer om hvordan vi kan støtte visse aspekter av arrangementet ditt, eller et bredere samarbeid, kontakt oss for å presentere prosjektet ditt!

Partnerskap & aktivering

Forretningsmodellen til de fleste arrangementer er basert på sponsorinntekter. Eier du rettighetene til arrangementet ditt? Vi kan hjelpe deg med å utvikle inntektene dine. 

Takket være vårt omfattende nettverk av private selskaper og offentlige myndigheter i Norge, kan vi hjelpe deg med kommersiell prospektering av arrangementet ditt (salgsplass, målretting, prospekteringsmøter og inngåelse av sponsorkontrakter).

Når avtalene er inngått, kan vi utvikle en komplett aktiveringsplan for å generere tilfredshet og avkastning fra sponsorene dine.

Partnerskap & aktivering
Tjenester

Kurs & konferanse

Vi tror at sportsbegivenheter kan fungere som katalysatorer for utvikling, promotering og samarbeid. Vi deltar på dine konferanser for å dele vår lidenskap for sport, dens verdi og erfaring fra våre arrangementer (Arctic Race of Norway, Narvik 2029…).

Organiseringen av forretningskonferanser eller inspirerende seminarer er alltid en integrert del av arrangementene våre. Vi kan hjelpe deg med å planlegge og organisere din egen konferanse.

Gjennom unike sportskonsepter er vi bestemt på å bidra til den bærekraftige utviklingen av vår arktiske region, og promoteringen av Norge internasjonalt.