Om oss

Siden 2009 har vi jobbet for utviklingen av Nord-Norge og promoteringen av Norge internasjonalt. Vi setter sport og kultur i sentrum for våre arrangementer, og vår visjon kan oppsummeres med tre ord: “Ekte arktiske følelser”.

Denne visjonen veileder oss i utviklingen av idretts- og kulturkonsepter som kombinerer progesjonell organisering, fremming av det unike nordnorske og deres like unike mennesker, og støtte til utviklingen av vår region.

Siden 2013 har Arctic Race of Norway vært vårt flaggskipprosjekt. Inspirert av Tour de Andørja, et lokalt sports- og kulturarrangement, er Arctic Race of Norway på mange måter en 4-dagers “mini-Tour de France” i Nord-Norge. Det er allerede en av de viktigste sportsbegivenhetene i Norge på grunn av sine høye standarer hva gjelder organisasjon, sportslig og mediedekning.

Sammen med Amaury Sport Organization (A.S.O.), arrangør av noen av verdens største sportsarrangementer som Tour de France, Paris Marathon eller Dakar Rally, har vi utviklet en unik opplevelse og kompetanse, som vi stiller til tjeneste for nye sports- og kulturprosjekter i Nord-Norge og resten av landet.

Siden 2017 har vi for eksempel bidratt til prosjekter som Narviks søknad om å være vertskap for Alpin-VM i 2029. For dette prosjektet har vi brukt den samme samarbeidsplattformen som for Arctic Race of Norway for å skape folkelig støtte fra hele landet, sterkt engasjement fra alle politiske og forretningsmessige interessenter, og fokus på promotering av de unike landskapene i Nord-Norge til verden.

Vi brenner for sport og fokuserer alltid på dens sosiale og økonomiske rolle. Vi er fullt forpliktet til å mobilisere alle energier og oppnå mye mer enn bare sportsbegivenheter!

Kontaktinfo

Besøksadresse:
Storgata 11, 9405 Harstad
Få veibeskrivelse

Portrettbilde

Roger Fagerheim
Project Manager
916 47 340
rf@arctic-race.no

Portrettbilde

Thibault Freté
Project Manager
462 86 758
tf@arctic-race.no

Fred Arne Jacobsen
Project Manager
970 49 434
faj@arctic-race.no

Tom Høgli

Tom Høgli
Project Manager
934 15 395
tom@arctic-race.no

Presentasjon av ryttere Arctic Sport