Narvik 2029

Narvik og Norge søker om å arrangere Alpin-VM i 2029.

Narvik 2027

Basert på suksessen til Arctic Race of Norway og på den unike skjønnheten i nordnorsk natur, tar prosjektet sikte på å fremme og utvikle hele regionen og skape langsiktig arv.

Narvik er et sentralt knutepunkt i Nord-Norge, og gjør det mulig å arrangere det mest kompakte verdensmesterskapet noensinne. Dette inkluderer innovative og bærekraftige løsninger for midlertidig å utvide overnattingskapasiteten i byen ved hjelp av cruiseskip.

Narvik 2029 vil også være et eksempel på bærekraftig arrangement, og ønsker å sette nye standarder for organisering av slike konkurranser. Bruken av Narvikregionens grønneste vannkraft vil stå i sentrum for denne ambisjonen.

I mai 2021 ble den offisielle søknaden overlevert til FIS for Alpin VM 2027. Crans Montana (Sveits) ble tildelt VM for 2027. Narvik fikk veldig gode skussmål, og vi har videreført søknaden for 2029!

Arctic Sport bistår Narviks søknad om å være vertsby for Alpin VM 2029 på flere måter, inkludert konseptutvikling og sponsorarbeid. Knut-Eirik Dybdal, daglig leder i Arctic Sport, er også styreleder i selskapet som står for søknadsprossessen.

Les mer om Narvik 2029 her:

Narvik 2027 med bunadsjente